Logotyp

Processledare inom socialtjänst och hälso- och sjukvård

Är du en driven relationsskapare, som vill arbeta med utveckling och samverkan inom områdena socialtjänst, hälso- och sjukvård i Stockholmsregionen? Då har vi en intressant tjänst för dig!

Din roll innebär att arbeta med politiskt prioriterade uppdrag i syfte att utveckla den kommunala verksamheten. Du företräder KSL genom att skapa och utveckla relationer och nätverk med tjänstemän och förtroendevalda från kommunerna, liksom med regionala och nationella aktörer. Du driver regionala utvecklingsprocesser och samverkansarbete inom socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård. Som medarbetare i uppdrag bidrar du i teamet med din kompetens och erfarenhet, till utveckling av teamarbetet, till planering, uppföljning och säkerställande av resultatet. När du ibland har rollen som uppdragsledare leder du 1-3 personer och ansvarar då för genomförandet i enlighet med uppdragsplaner, budget och kvalitetssäkring, liksom för kommunikation, dokumentation, avrapportering och uppföljning. I dina ansvarsområden ingår omvärldsbevakning och samhällsorientering, såväl som kontinuerlig utveckling av verksamheten, t.ex. metoder, processer och rutiner.

Vi söker dig som har erfarenhet från kommunal och/eller landstingskommunal verksamhet och mångårig erfarenhet av arbete inom socialtjänsten och/eller hälso-och sjukvården. Krav är också att du har arbetat processorienterat, har erfarenhet av verksamhets- eller organisationsutveckling och är van vid mål- och resultatstyrning. Du har högskoleutbildning (t.ex. socionom, sjuksköterska/arbetsterapeut/ fysioterapeut med administrativ vidareutbildning, samhällsvetare, statsvetare, ekonom). Vi förutsätter att du uttrycker dig mycket väl på svenska i tal och skrift, att du är van att producera och presentera dokument, att du är van användare av Office-paketet och av digitala arbetsredskap samt att du behärskar engelska. Kunskap om Stockholmsregionen är meriterande.

Som person är du analytisk, utvecklingsorienterad och drivande. Att du är kommunikativ, lyhörd, prestigelös och bra på att skapa och utveckla relationer är en förutsättning för att lyckas i rollen, då vår verksamhet handlar om samverkan, samarbete och förankring. Det krävs också viss uthållighet i kombination med strategisk förmåga och helhetsperspektiv.

Vi erbjuder stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter, många kontaktytor och möjlighet att påverka och göra skillnad ur ett samhällsperspektiv. Du verkar i en tillväxtregion där utmaningarna är många – och hos Storstockholms kommuner finns stor vilja till utveckling och nytänkande. KSL är en arbetsplats där idéer och kreativitet uppmuntras. Vi är ett positivt och framåt team som sitter i trevliga lokaler nära Medborgarplatsen i centrala Stockholm med närhet till både tunnelbana och pendeltåg.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Gabriella Hedlund på Chefspoolen, tel 070-99 55 888.

Ansökan

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast, dock senast 17 februari.

Du ansöker på chefspoolen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Aktuellt

  • Alla

    (55)

  • Press

    (6)

  • Kalenderhändelse

    (49)

Visa filtrering
Inga resultat Ingen sökterm
Ladda fler